Obsah stránky, Hlavní stránka webu, Mapa webu, Vyhledávání

Energy 21 | Tiskové zprávy

Hlavní stránka Pro média Tiskové zprávy

Předchozí 1 2 3 4 Následující

SKUPINA NATLAND GROUP OZNAMUJE KAPITÁLOVÝ VSTUP INVESTIČNÍHO FONDU MID EUROPA PARTNERS DO SKUPINY ENERGY 21

12. 5. 2010 | Investiční skupina NATLAND Group završila několikaměsíční jednání o vstupu Mid Europa Partners, jednoho z předních investorů zaměřujících se na region střední a východní Evropy, do energetické skupiny ENERGY 21. Skupina ENERGY 21 je v současnosti největším výrobcem elektrické energie ze solárních zdrojů v České republice, s aktuálně instalovaným výkonem na úrovni 26 MW a s cílem vybudovat do konce roku 2010 další solární zdroje o výkonu 75 MW.

VÝSLEDKY SKUPINY ENERGY 21 ZA ROK 2009

3. 2. 2010 | Skupina Energy 21 završila další úspěšný rok na pozici leadera v oblasti výstavby a provozu fotovoltaických elektráren. Celkem dnes provozuje vlastní projekty v rozsahu 26 MW a připojila v roce 2009 dalších čtrnáct solárních elektráren o celkovém výkonu 19,4 MW. Prostřednictvím dceřiné společnosti CE Solar Skupina dokončila také projekty pro externí subjekty v celkovém rozsahu 1,5 MW a realizovala prodej fotovoltaických komponentů a sestav v objemu 702 milionů Kč.

Energy 21 získá finance od amerického fondu

2. 9. 2009 | Finanční organizace Darby Converging Europe Mezzanine Fund poskytne společnosti Energy 21 úvěr v celkové hodnotě 15,3 milionů Eur. Pro Darby Converging Europe Mezzanine Fund je podpora české solární jedničky vstupem na zdejší energetický trh.

Již třináctou fotovoltaickou elektrárnu začala stavět Energy 21

11. 8. 2009 | Již třináctý solární park začala budovat česká fotovoltaická jednička - Energy 21. Elektrána s plánovaným výkonem přes 2 MW bude stát v jihočeských Netolicích. Spuštění do provozu se plánuje na příští rok.

Solární park Velká nad Veličkou už dodává do sítě

17. 7. 2009 | (Praha, 16. 7. 2009) Do ostrého provozu dnes spustila Energy 21 svou již osmou fotovoltaickou elektrárnu. Solární park ve Velké nad Veličkou, který ročně vyrobí 390 MWh elektrické energie, je již zcela dokončen. Energy 21 je se zhruba desetiprocentním podílem a s celkovým instalovaným výkonem zhrubař 9 MW jedničkou na českém fotovolatickém trhu.

České fotovoltaické průmyslové asociace